logo Skin Care Suy - De Paep

NIMUE SKIN TECHNOLOGY

THERMAL DETOX Nimue Skin Technology

Hoe Nimue het verschil maakt?

Voel het verschil vanaf de start.

Zie zichtbare resultaten in de spiegel.

3 fases van huidverbetering met Nimue Skin Technologie

Stapsgewijs bouwen wij een programma uit
voor een gezondere huid.

Nimue Skin Technology is een derma-cosmeceutical merk, ontwikkeld in 1994. Nimue is geëvolueerd naar een wereldwijd erkend, professioneel huidverzorgingsmerk, bekend als een expert die de huid begrijpt, befaamd voor haar innovatieve formulering, baanbrekende technologie en doeltreffende combinaties en sterkte van actieve ingrediënten.

“We behandelen de oorzaak en niet de symptomen van een huidconditie met ons innovatieve huidclassificatie concept. Onze resultaat georiënteerde aanpak van professionele behandelingen, aangevuld met verzorgingsproducten voor thuis, geeft de klant de garantie dat de resultaten duidelijk zichtbaar zijn. De trouwheid is groot en de klanten komen steeds terug”.

Om de beste resultaten te halen uit jouw tocht naar een gezonde huid, raadt Nimue een 3 fasen systeem aan, gebaseerd op de 2 fasen van verzorgingsproducten/routines thuis en regelmatig professionele behandelingen om de cirkel van de gezonde huid te vervolledigen.

De Nimue verzorgingsproducten ondersteunen de professionele behandelingen, die de huid voorbereiden om optimale resultaten te bereiken. Professionele behandelingen daarintegen bevorderen de opname van actieve ingrediënten in de aanbevolen Nimue verzorgingsproducten. 

Winkelwagen